Køkken og bad​ - Vi opfylder dine ønsker

Køkkenet og badeværelset er nogle af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at de er både funktionelle og æstetisk pæne, så den bedst mulige komfort og velvære opnås.

Hos Tømrer og Snedkerfirmaet Poul Mortensen har vi stor erfaring inden for både køkken og bad, som vi monterer og reparerer efter dine ønsker. Vi har et tæt samarbejde med køkken- og badforhandlere, som leverer produkter af højeste kvalitet.

Dine ønsker til køkken og bad er altafgørende

Vi plejer gerne at indgå i en grundig dialog med vores kunder inden, opgaven med køkken og bad påbegyndes, hvorefter vi tager med ud til forhandleren og tager en snak om de forskellige muligheder. 

På den måde er du garanteret et resultat, som lever op til dine forventninger til dit nye køkken og bad. Har du selv en foretrukken leverandør, du ønsker at bruge, er det naturligvis også muligt. Vi tilpasser os dine krav, da din tilfredshed er det vigtigste for os.

Kontakt Tømrer og snedkerfirmaet Poul Mortensen

Kontakt os allerede i dag på telefon 98 16 28 12, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker til et nyt køkken og bad.

Vi holder til i Aalborg men kører blandt andet ud til Støvring, Svenstrup og omegn.

​Tømrer og snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS  / Korinthvej 1

9220 Aalborg Ø  /  CVR: 13110239

Telefon: 98 16 28 12  /  E-mail: info@poul-mortensen.dk

​Byg Garanti er med i prisen.

Vi er omfattet af Byg Garanti.