​Totalentreprise i Nordjylland

Vi klarer totalentreprise for private, erhverv og offentlige instanser.

Når der skal bygges nyt eller renoveres, kan det være en stor fordel at lade én tømrer stå for projektet, så du selv slipper for koordinering mellem faggrupper, materialevalg, det økonomiske overblik og overholdelse af tidsplaner.

Fokus på tilliden

Hvis du lader Tømrer og Snedkerfirmaet Poul Mortensen klare opgaven, går du aldrig galt i byen. Vi har et tæt samarbejde med alt fra blikkenslagere til elektrikere, VVS-installatører og arkitekter, som sikrer dig det bedst mulige resultat.

Professionelt team bag hver totalentreprise

​Vi har et professionelt team af erfarne, trofaste og grundige medarbejdere, som kan håndtere både de simple og de komplicerede opgaver.

Vi lægger stor vægt på tillid mellem os og dig som kunde, og derfor er Palle Mortensen, som står for den daglige drift, også med inde over alle projekter.

Kontakt os omkring totalentreprise

Hos Tømrer og Snedkerfirmaet Poul Mortensen står vi altid til rådighed på telefon 98 16 28 12, hvis du ønsker at høre mere om totalentreprise. Vi glæder os altid til at hjælpe såvel nye som eksisterende kunder i Aalborg, Støvringe, Svenstrup og omegn. 

​Tømrer og snedkerfirmaet Poul Mortensen ApS  / Korinthvej 1

9220 Aalborg Ø  /  CVR: 13110239

Telefon: 98 16 28 12  /  E-mail: info@poul-mortensen.dk

​Byg Garanti er med i prisen.

Vi er omfattet af Byg Garanti.